• geachte medewerker,
  ik heb n probleem op mijn telefoon. j1 galaxy. als ik over het scherm veeg, krijg ik mijn huidige scherm met apps. daarboven hoort n klok met weerbericht te staan. dat is nu weg. hoe krijg ik dat weer terug?
  mvg, mv d jong.

  Gesteld op 6-11-2016 om 11:18 in forum Samsung Galaxy J1 SM-J100H Misbruik melden
  • Ik heb dit ook gehad en stel mijn vraag dan op Google
   Antwoord op klok en weer kwijt is Ga naar een lege plek op je startscherm tik en houdt even vast dan verschijnt er o.a. widget klik dit aan en dan zie de mogelijkheden die je kan aanklikken vasthouden en naar startscherm slepen.
   Hoop dat het lukt veel succes.
   Groet M. Geantwoord op 21-2-2017 om 21:05

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info