• Als ik Bluetooth instaleer in de auto van mijn Samsung A5 dan doet hij het tot ik uit de auto ga eals ik dan weer opnieuw de auto ingaat moet ik hem weer opnieuw laten zoeken normaal moet hij er toch in blijven staan, waardoor komt dit.

    Gesteld op 12-10-2019 om 09:24 in forum Samsung Galaxy A5 2017 - SM-A520F Misbruik melden
    • heb je de naam van het Bluetooth apparaat netjes ingevoerd om het zo te koppelen met je telefoon ?
      Android 10 of hoger gebruiken , let ook op dat je vliegruigmodus uitgeschakeld is . Geantwoord op 12-10-2019 om 11:29

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info