• Ik wil graag al mijn contacten in de telefoonlijst sorteren op achternaam. Nu staan ze door elkaar met voornaam en achternaam

  Gesteld op 3-6-2019 om 23:06 in forum Samsung Galaxy A5 2017 - SM-A520F Misbruik melden
  • Dat wil ik ook graag. Op mijn oude telefoon lukte het door achternaam en voornaam met een komma van elkaar te scheiden (zo: "Dijk, Jan van"), maar mijn nieuwe Galaxy denkt het beter te weten en neemt dan doodleuk "Jan van Dijk" op in de contactenlijst. Heel frustrerend! Hoe kan ik Samsung voor de gek houden?
   Dank voor tips,
   Henk Geantwoord op 21-3-2020 om 17:41

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info