• Mijn Galaxy A40 geeft een zwart scherm,
    Had de afgelopen dagen soms een "trillende" verlichting op het beeldscherm. En soms was1/3 goed, 1/3 was minder goed en 1/3 vd onderste helft vh beeldscherm nog minder goed verlicht.Andere momenten was er niets aan de hand.
    En nu geeft de telefoon helemaal geen beeld meer.

    Op revieuws lees ik dat de batterij er even uitgehaald moet worden. Maar het is me niet duidelijk of dat kan met dit type ?

    Wie heeft er een goede oplossing?

    Gesteld op 15-8-2020 om 17:59 in forum Samsung Galaxy A40 - SM-A405 Misbruik melden
    • Batterij kan er zo niet uit, ook niet proberen, grote kans dat je hem sloopt. Het scherm moet er dan af, zit gelijmd. Je hebt nu nog garantie neem ik aan.
      Probeer hem, als je verder niets kunt, om eerst te laden, ook al doet hij verder niets.
      Als hij "waarschijnlijk" vol is na een paar uur: houdt de aan/uit knop een halve minuut ingedrukt.
      Kijken of er een reactie is.
      Wel beeld maar doet nog raar: kijken of je terug kunt naar fabrieksinstelling via het scherm.
      Anders via het bootmenu maar zou ik als leek niet zo gauw doen, een fout is zo gemaakt en als dan Android eraf is ben je verder van huis.

      Hou er wel rekening mee dat al het werkt, je alles weer moet instellen als er niets is opgeslagen.
      Doet hij nog steeds niets, dan terug naar leverancier, als er ng garantie op zit tenniste, want reparaties zijn onevenredig duur. Een nieuwe kan dan voordeliger zijn. Geantwoord op 16-8-2020 om 13:36

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info