• Goedemorgen!
    Ben sinds enige dagen in het bezit van "Samsung Galaxy Express", moet hiervan alles nog leren en wil dat ook graag. De bijgeleverde boekjes zijn echt niet te gebruiken en geven geen antwoord op alles wat ik wil weten. BV: 1) hoe ga ik te werk om telefoonnummers op te slaan 2) wanneer ik een foto maak hoe verzend ik dat naar mijn eigen email adres 3) hoe verstuur ik een boodschap naar een ander email adres 4) intensief gebruik van internet en google 5) enzovoort. Volgens mij moet dit (en veel meer) kunnen op dit wereld apparaat.
    Computeren gaat me goed af maar nu nog dit apparaatje waar ik echt wel blij mee ben maar waar ik een GOEDE handleiding bij heb zodat ik mezelf kan helpen.
    Op internet is er een handleiding maar dan moet ik ruim 120 A4tjes printen, iets teveel en het zou prettig zijn om deze handleiding gewoon bij aankoop erbij te kunnen krijgen. Dan maar bijvoorbeeld € 2,50 erbij maar dan kan ik aan de slag. Bij KPN willen ze zeker helpen maar ik ben een zelfdoener en niet graag afhankelijk.
    Vriendelijke groet en verder: fijne koningsdag toegewenst en zie uit naar uw bericht!
    h.monnik@hetnet.nl

    Gesteld op 26-4-2014 om 09:31 in forum Samsung GT-I8730 Galaxy Express Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info