• Mijn Samsung GT-E2370 is vast gelopen. Heeft iemand een idee hoe ik dit op kan lossen? Is er een mogelijkheid om hem te resette?

    Gesteld op 5-3-2012 om 21:17 in forum Samsung GT-E2370 Misbruik melden
    • Beste, mijn toestel is ook vastgelopen, is in herstelling geweest via de verkoper naar het servicecentrum gestuurd, teruggekomen, waarbij alle gegevens verwijdert waren, maar na enkele weken terug op dezelfde manier weer vastgelopen. Mensen konden me niet horen, lichtje ging aan ondanks het vergrendelen van de toetsen, volgens mij werkte de T9 niet naar behoren. Nu werd hij weer opgestuurd, maar heb bericht gekregen dat er corrosie en/of waterschade werd vastgesteld. Toestel zou wel water en stof bestendig moeten zijn en ik heb echt niks verkeerd gedaan met dit toestel. Wat zijn de reacties bij jullie verdelers? Hebben jullie zelf een oplossing gevonden om het toestel te resetten? graag reactie. Geantwoord op 30-3-2012 om 22:45

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • ik zeg dat de deze serie gewoon een keer defect raakt en niet te herstellen is ,nieuwe accu help ook niet ,jij bent de zoveelste die het heeft zijn er nog meer ....???????/ Geantwoord op 20-7-2012 om 20:56

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Het lijkt wel of er een ziekte in de GT-E2370's zit. De mijne doet momenteel alleen nog dienst als knipperlicht.
      Het scherm geeft het serienummer en een siteadres. Zal morgen eens bellen met de Makro, of zij een oplossing weten. Geantwoord op 31-7-2012 om 22:34

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info