• ik heb een Samsung GT-E1050 maar helaas ontbreekt Nederlands. Wel Duits, Frans, Engels, Pools. Hoe kan ik Nederlands toevoegen?

  Gesteld op 8-3-2014 om 17:01 in forum Samsung GT-E1150 Misbruik melden
  • Hebt gij uw nieuwe gekocht in Nederland of Vaams gebied in België , geen zorgen maar koop best niet in Engeland of Duitsland . Geantwoord op 3-6-2014 om 00:50

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Dat is de schuld van België ( iets dat men hiet invoert ) hanleiding verplicht in de 3 landstalen en men moest niet sakkeren zoals nu ik kocht eens een dure radio handleiding 8 talen Nederlands zat er niet in het boekje - fameus . Geantwoord op 27-6-2014 om 11:00

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info