• Hallo,

    Teletekst op NED1,2 en 3 werkt niet.
    Wanneer er op tekst gedrukt wordt, dan komt er een vakje in beeld met :nederlands

    Nu kun je met de pijltjestoets naar links of rechts gaan, en dan krijg je osd. Druk je nu op oke, dan krijg je teletext. Bij opnieuw opvragen krijg je weer het vakje met: nederlands

    m.vr.gr

    H Brink

    Gesteld op 8-11-2013 om 21:52 in forum Samsung DCB-H380R Misbruik melden
    • Heb ik sinds vandaag ook, ben er nog niet uit hoe dat te veranderen, is lastig zo.
      moet denk ik maar eens contact opnemen met ziggo.
      als u of iemand anders een oplossing heeft hoor ik dat graag, als ik een oplossing heb vermeld ik dat ook natuurlijk. mvg A. Stempher Geantwoord op 9-11-2013 om 21:42

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • Ik ben zondag bij mijn vader geweest en die had het zelfde probleem, mijn vader dacht dat hij wat verkeerd gedaan had.
      Ben een poos bezig geweest maar krijg het ook niet weer goed,ik wacht nog even af of er een oplossing komt zoniet dan maar contact zoeken met ziggo.
      m.vr.gr. G Horstman Geantwoord op 11-11-2013 om 11:35

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Hallo, dit probleem hebben wij ook sinds enige dagen op NED.1, 2 en 3. Via een omweg te kiezen voor OSD lukt het wel maar het is niet erg handig. Alle andere zenderkanalen hebben geen problemen. Ik heb van alles al geprobeerd maar kom steeds weer terug in VBI/OSD keuzescherm. Wie weet de oplossing ?

      Gr. Jan Geantwoord op 11-11-2013 om 13:23

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Dit antwoord heb ik van Ziggo ontvangen op de ontstane problemen met teletekst op ned.1, 2 en3

      "Uw probleem wordt veroorzaakt door de software van uw kabelontvanger. Wij zouden u dan ook willen vragen om regelmatig te kijken of er nieuwe software beschikbaar is in het menu van uw ontvanger"........ en het probleem is inderdaad opgelost !!!

      Gr. Jan Geantwoord op 13-11-2013 om 21:33

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info