• Ik krijg foutmelding -SE- of -5E- in beeld bij mijn combi magnetron (2 jaar oud!) en kan deze niet wegkrijgen. In de handleiding wordt er niet over gesproken terwijl op internet deze 'gevreesde' melding vaak schijnt voor te komen. Wat kan ik hiermee doen?

    Gesteld op 14-3-2016 om 10:44 in forum Samsung CE115P Misbruik melden
    • Ik had net ook deze melding.

      Maar wij hebben een heel klein knopje met een afbeelding van een soort stekkertje.

      Bij mij zat dat knopje schuin voor de helft er ingedrukt.

      Nu heb ik dat knopje opnieuw ingedrukt en nu zit die weer recht en goed en doet de combimagnetron het weer :)

      Geantwoord op 9-8-2017 om 17:45

      Waardeer dit antwoord (53) Misbruik melden
    • Ikhad hetzelfde probleem. Foutmelding ingetikt op internet en zag meteen deze oplossing. Probleem nu opgelost. Bij mij zaten na er tegen aan gestoten te hebben met iets hards ook een knopje half ingedrukt. Hartelijk bedankt. Geantwoord op 2-4-2018 om 13:39

      Waardeer dit antwoord (18) Misbruik melden
    • Ik heb ook vaker de e5 storing op mijn combi oven van 3 jaar oud. Springt vanzelf aan en ventilator draait . Welk knopje , ik heb alleen druktoetsen , wie helpt Geantwoord op 13-1-2019 om 21:10

      Waardeer dit antwoord (117) Misbruik melden
    • Ik heb nu de melding se of 5 e maar k druk overal op en heb tiptoets dus hoe kom ik daar achter dat dit het is wat de mensen zeggen?? Geantwoord op 2-5-2021 om 22:57

      Waardeer dit antwoord (45) Misbruik melden
    • De melding SE betekend dat de startknop bekrachtigd (ingedrukt) blijft. (knop blijft mogelijk hangen) dit is brandgevaarlijk omdat de magnetron dan vanzelf "aan" zou kunnen gaan. Daarom wordt de magnetron uitgeschakeld. Resetten door de stekker ongeveer 2 minuten uit het stopcontact te halen. Als de code terugkomt dient het schakelpaneel vervangen te worden. Geantwoord op 12-9-2021 om 15:34

      Waardeer dit antwoord (17) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info