• Hallo
  Van mijn op leeftijd zijnde Samsung trio Combi CE 1000 is het lampje er mee opgehouden heb het er inmiddels uit maar waar vind ik vervangend exemplaar is het schroef fitting ??

  Gesteld op 15-1-2018 om 19:22 in forum Samsung CE 1000 Misbruik melden
  • Hier hetzelfde, maar schroef-fitting? Volgens mij moet er zo'n aparte in met een zwart plastic onderkantje en ingebouwde geleider, maar ik kan het onderdeel niet heel goed online vinden. Geantwoord op 7-3-2018 om 17:03

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Hallo mijn probleem is opgelost lampje gehaald bij handyman winkel, gewoon foto maken van typeplaatje en mee nemen naar de winkel. Geantwoord op 7-3-2018 om 17:43

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info