• Ik heb een saeco royal proffesional, en krijg een melding ontluchten, echter bij het gebruiken van het waterpijpje komt er geen water uit, krijg de vermelding ontluchten ook niet meer weg, waardoor ik ook geen koffie meer kan maken. Kan er mij iemand helpen?

    Gesteld op 19-2-2018 om 12:55 in forum Saeco Royal Professional Misbruik melden
    • De vraag is eerder gesteld. Even zoeken op ontluchten. Moet je een onderdeel vervangen. Is te doen als je handig bent. Ik meen een magneetklep. Geantwoord op 19-2-2018 om 16:53

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • DISPLAY GEEF AAN "ONTLUCHTEN" EN HET ENIGE KNOPJE DAT "HET DOET" IS DE WATERTAPKNOP.
      MAAR DIE WATERTAPKNOP GEEFT GEEN WATER, OOK NIET NA 27 X INDRUKKEN.
      HET IS EEN STOMME BUG IN HET SYSTEEM.
      GEEN JUISTE ANTWOORDEN IN HET FORUM GEVONDEN, MAAR GA ALSJEBLIEFT NIETS VERVANGEN!
      VERHELPEN GAAT ZO:
      1) DOE DE ZIJKLEP OPEN, ZODAT HET ELEKTRISCHE SYSTEEM UITSCHAKELT
      2) TERWIJL JE EEN KNOP VOORTDUREND INHOUDT OM EEN KOP KOFFIE TE ZETTEN, DOE JE DE ZIJKLEP WEER DICHT.
      NU WORDT HET SYSTEEM GEBYPASST EN GEEFT HET DISPLAY AAN "KOP KOFFIE ZETTEN" EN "ONTLUCHTEN", MAAR GAAT ER EINDELIJK DAADWERKELIJK LUCHT EN WATER KOMEN UIT HET WATERPIJPJE.
      WANNEER ALLE LUCHT ERUIT IS STOPT DE WATERTOEVOER (BLIJFT NOG EEN PAAR MINUTEN DOORLEKKEN) EN VERSCHIJNT OP HET DISPLAY "PRODUCTKEUZE".
      SUCCES! Geantwoord op 23-8-2018 om 05:44

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden
    • Deze week hetzelfde gehad met mijn machine, de waterklep afgekoppeld en er een externe spanning opgezet om te testen of de klep open ging, dat kun je horen door daar de klep bij open gaan een tik geluid maakt in mijn geval deed hij niets. Ik heb toen een klap met een steeksleutel onder op de klep gegeven en ja hoor de klep werkt weer daarna wel ontkalken. De melding was weg en de machine werkt weer normaal. Succes met deze uitdaging. Geantwoord op 23-8-2018 om 17:40

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Eerder antwoord op deze vraag wat bij mij de oplossing was:
      Waarschijnlijk kalk afzetting vlak achter de wateruitgang bij het magneetventiel. Demonteren en schoonmaken/ontkalken. Bij mij zat daar een klein stukje kalk wat het euvel veroorzaakte! Geantwoord op 23-8-2018 om 17:48

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info