• Ik heb grote problemen met het terugzetten van de koffieunit. Het lijkt allemaal in orde maar het uitsteeksel van de Saeco koffieunit wil maar niet in de machine klikken. Volgens mij ook de achilleshiel van deze machines. Wat een gedoe. Ik heb al een nieuwe gekocht omdat ik dacht dat ie kapot is. Kan iemand zeggen waar ik dat kan laten nakijken zonder gelijk de hoofdprijs te betalen?
    Bvd. Vr gr Jan

    Gesteld op 19-12-2015 om 14:52 in forum Saeco Odea Giro Plus Misbruik melden
    • Dit probleem heeft bij mij al uren gekost; alles geprobeerd. De dikke as met nokken onderin de machine lijkt niet meer te passen in de overeenkomstige holle as in de zetgroep; alsof de as met nokken in een verkeerde stand staat. Even uit en aan zetten helpt uiteraard niet, want het apparaat doet helemaal niets meer als de zetgroep niet goed zit (model Minuto).
      Ongevraagd advies voor de ontwerpers: voorzie in een reset van alle mechanische onderdelen van de machine, bijv. bij tegelijk drukken van de "aan" knop met de "menu" knop; óók als de zetgroep niet is gemonteerd, uiteraard! Geantwoord op 29-8-2016 om 10:37

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • In aanvulling op het bovenstaande:
      Inmiddels heb ik het apparaat weer aan de praat. Ik heb een oplossing, niet helemaal netjes, maar wel afdoende.
      1. Zet de zetgroep zo goed mogelijk op zijn plaats, zorg dat de opvangbak en alles is gemonteerd.
      2. De zetgroep is dus niet goed op zijn plaats. vouw een doekje dubbel en klem dat tussen de zetgroep en het sluitdeksel. Dit deksel buigt een beetje door, maar kan dit hebben. Zorg nu ook dat de voorzijde van het deksel helemaal sluit. Het deksel staat nu wat bol.
      3. Zet de machine aan. Omdat de machine "denkt" dat alles op zijn plaats zit komt hij van binnen in beweging.
      4. Nu komt ook de zetgroep en de dikke genokte as van de machine beter op zijn plaats.
      5. Open het deksel en druk met de hand de zetgroep helemaal op zijn plaats.
      6. Sluit het deksel en het apparaat werkt weer. (Bij mij tenminste!) Geantwoord op 29-8-2016 om 11:17

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info