• Het benzineklepje van mijn saabcabrio uit 2004 2ltr motor 175 pk, gaat niet meer open. De zekering is goed. Wat kan er defect zijn?

  Gesteld op 30-5-2017 om 15:20 in forum Saab 9-3 Misbruik melden
  • De Electromagnetische Solenoid die zich achter de kofferbakbekleding (en mogelijk gemerkt is) aan de rechterkant van de auto iets voor de plaats van de benzineklep aan de buitenkant bevindt is mogelijk defect. Bekleding losmaken en de solenoid losmaken, verwijderen en/of vervangen Geantwoord op 30-5-2017 om 15:51

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Ja.Bekleding aan de rand bij achterlicht losmaken en juiste plaats plaats van mechaniek vasrstellen markeren en opensnijden (Saab Handleiding Advies) Geantwoord op 3-6-2017 om 14:12

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info