• ik sta op punt een kluis te kopen waarvan de sleutel verloren is en de cijfercode niet gekend is
    hoe kan ik ze openen

    Gesteld op 8-5-2020 om 10:19 in forum Royal Safe Kluis Misbruik melden
    • Ik heb een kluis met code en zonder sleutel en de leverancier heeft in eerste instantie gezegd dat de kluis niet meer gemaakt wordt. Ze zouden kijken of ze iets zouden kunnen doen. Ik denk dat ze een bepaalt algorithme gebruiken om sleutels te maken. Voor mij zou dat de oplossing zijn maar ik vraag me af of je de code kunt veranderen. Bij mij is die Vast dus als je hem niet meer weet heb je ws grote pech. Je kunt kijken of je ergens in zijn paperassen nog een notitie met 4 getallen tegenkomt. Bij mij zijn het 4 aflopende getallen en ik vraag me af of dat in alle gevallen zo is. Succes Geantwoord op 11-5-2020 om 20:55

      Waardeer dit antwoord (13) Misbruik melden
    • Ik ben waarschijnlijk te laat om te antwoorden, maar ik heb hetzelfde voor gehad. Ik heb dan naar een zelfde kluis gaan kijken en de afmetingen genomen waar het knopje binnenin zit om een nieuwe code in te stellen. Ik heb dan een heel klein gaatje geboord achterin de kluis en met een ijzeren staafje de knop binnenin bediend ( wel een beetje zoeken ) Zo heb ik een nieuwe code ingesteld. Geantwoord op 5-1-2021 om 13:21

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info