• Ik heb de Rotel gekocht in februari 2019 en na 4 maanden begon hij kuren te geven. Veel gruis op het wasgoed terwijl ik me aan de regels (1x per maand half gekookt water en schoonmaakazijn) hou. Teruggestuurd en het apparaat is gereinigd. De kosten zijn 29 euro en natuurlijk de verzendkosten. Het valt helaas niet onder de garantie. Ik was heel blij met dit apparaat maar dit zou niet mogen gebeuren bij zo'n duur apparaat. Heel jammer.
    Zie hier op dit forum wisselende berichten over de Rotel, gelukkig ook positieve, maar ik heb spijt van de aankoop.

    Gesteld op 18-10-2019 om 06:28 in forum Rotel Professional Misbruik melden
    • Geachte heer/mevrouw,

      Graag zouden wij in contact komen met u. Zodat wij het voor u kunnen oplossen. Alvast bedankt.

      Met vriendelijke groet,

      Sara

      Rotel Professional
      info@rotelprofessional.nl
      www.rotelprofessional.nl Geantwoord op 4-11-2019 om 09:28

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden
    • De meest waarschijnlijke oorzaak is dat het gebruik van azijn niet goed is voor de Rotel. Ook al wordt deze verdunt gaat de Rotel op den duur kapot. Geantwoord op 13-5-2020 om 15:29

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Als dat zo is, het lijkt aannemelijk, mijn apparaat klotst als ik hem gebruik. Ik vermoed ergens lekkage.
      Als azijn niet kan hoe krijg je dan de kalk uit het apparaat. Geantwoord op 13-5-2020 om 15:38

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Ik heb hetzelfde meegemaakt als u. Geen service, geen garantie, hoop kosten doordat mijn strijkijzer kapot was gegaan door de azijn. Ik heb een zeer goed advies gekregen van SWS EUROPE BV Normaal gesproken zou de leverancier van Rotel de consequenties van het verkeerde advies, om azijn te gebruiken op zich moeten nemen, maar dat gebeurt helaas niet. Ik heb het advies opgevolgd van SWS. Zeer vriendelijke mensen en geven een goede uitleg over het ontkalken Geantwoord op 13-5-2020 om 18:39

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • Het telefoonnummer van deze meneer is 0481-452277 Hij heeft de middelen en legt alles goed uit. Voor mezelf zal het te ingewikkeld zijn om het alles uit te leggen. Geantwoord op 14-5-2020 om 13:14

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ik heb even contact gehad met Rotel. Advies is universeel ontkalkingsmiddel. Zag later dat dit ook in de handleiding staat trouwens. Ik gebruik zelf ontkalkingsmiddel van Melitta werkt super! Groet Geantwoord op 3-11-2020 om 21:04

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info