• mijn oplader is kapot, kan ik een andere kopen of moet het beslist zo'n zelfde zijn?

    Gesteld op 6-1-2014 om 15:36 in forum Roadnavigator RN99 Misbruik melden
    • Alle opladers voor een gps zijn dezelfde, de sigarettenplug en de aansluitplug in het toestel is dezelfde, de mijne werkt nu met een aansluiting van een mio gps ( de mio is in code gevallen/defect) en in mijn andere auto sluit ik hem soms aan op mijn tomtom gps plug ( omdat ik de hoogte meter tof vind, dus geen verschil welk merk voor de aansluiting.
      Mvg. Geantwoord op 1-2-2014 om 20:09

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info