• Nadat ik mijn roadnavigator opnieuw had geupdated, blijft hij steken in de opstartfase. Ik heb reset geprobeerd maar dat hielp niet. Op een gegeven moment zijn er 4 icoontjes en onderin loopt een blauwe balk vol. Deze stopt echter, vlak voor het einde en dan gebeurt er niets meer. Ik kan wel op de icoontjes drukken, maar er gebeurt verder niets. Wie kan mij helpen?

    Gesteld op 29-10-2013 om 11:25 in forum Roadnavigator RN99 Misbruik melden
    • Mijn RoadNavigator is defect, waar kan ik hiervoor terecht?
      Stuur een mail aan sos@cartrekonline.com met een omschrijving van het probleem en u ontvangt binnen 3 werkdagen een reactie met instructies over hoe het probleem het beste verholpen kan worden. Geantwoord op 11-11-2013 om 12:39

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info