• hoe kan ik starten met het ingeven van een te navigeren adres

  Gesteld op 30-8-2013 om 01:47 in forum Roadnavigator RN99 Misbruik melden
  • Via het menu in het begin scherm, dan tik je op "vind en navigeer" daar kun je land, gemeente en straat ingeven (helaas geen nummers maar wel een kruising van een andere straat) dan kun je hem laten navigeren...en je kunt de handleiding downloaden! Geantwoord op 31-8-2013 om 09:08

   Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
  • nummer kan wel ingegeven worden, op je toesenbord staat rechts een toets met 123 deze gebruiken en dan kan je nummers ingeven. succes. Geantwoord op 22-6-2014 om 13:18

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info