• roadnavigator start niet op komt gewoon op roadnavigator

    Gesteld op 8-2-2017 om 18:14 in forum Roadnavigator RN100 Misbruik melden
    • Hallo,

      Je bedoelt: je schakelt het appararaat aan. Dan krjijg je het scherm met 4 icoontjes: Navigation, Multimedia, Systeem, Application.
      Nu wil je naar het navigatie gedeelte en je klikt op ''Navigation'' icon dan wordt het scherm even zwart en hierna krijg je precies hetzelfde scherm te zien. Dit kan je zo nog een paar keer herhalen, maar helaas steeds hetzelfde.

      Wanneer dit het geval is heb ik precies hetzelfde probleem en geen oplossing. Ik hoop door het op deze manier te beschrijven er alsnog iemand een idee heeft om dit op te lossen.

      Ik denk zelf dat het.exe bestand gewoon niet opstart. Reset geeft ook geen oplossing. Geantwoord op 4-4-2017 om 17:57

      Waardeer dit antwoord (7) Misbruik melden
    • Wat je hierboven beschrijft gebeurt zou er op kunnen wijzen dat de link naar de exe file niet goed is. Kan bijvoorbeeld als je af en toe een SD card gebruikt en vervolgens probeert te starten zonder SD card. Dus check via 3e icoon (systeem) en in volgende scherm het icoon rechtsonder GPS-startpad. Daar moet de verwijzing juist zijn ingesteld. Start als het pad wat daar staat begint met SDMMC, dan wil hij starten vanaf SD kaart. Zit die er niet in, of is die "ziek" dan kan ik me voorstellen dat hij weer in het blauwe scherm komt. Hoe dan ook, als het opstartbestand niet gevonden wordt kun je proberen met het vergrootglas te zoeken in de directory structuur van SD card en/of intern flash geheugen. Geantwoord op 4-4-2017 om 18:48

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • Ik denk dat dit niet het antwoord is op de vraag...
      Ik heb namelijk het zelfde probleem als de vraagsteller.
      Bij het opstarten verschijnt alleen de tekst "Roadnavigator" (eigenlijke het logo) in het scherm en verder verschijnt er niets meer.. geen menu niks er blijft alleen de tekst of het logo Roadnavigator staan. het gebruik van de reset knop doet niets anders dan de zaak herstarten met het verschijnen van het eerder genoemde logo tot gevolg en daar houd t op.
      Benieuwd of iemand een idee heeft hoe dit op te lossen is want het navigeren ging prima naar wens en ik zou het systeem dan ook graag blijven gebruiken.
      Groet,
      Frank. Geantwoord op 15-5-2017 om 16:02

      Waardeer dit antwoord (13) Misbruik melden
    • Mijn antwoord was op de omschrijving die reageerder 2 op 4/4 gaf.
      Dat is idd wat anders als jij aangeeft en wat de vraagsteller van 8/2 dus bedoelde.
      Is er een aanleiding geweest, bijvoorbeeld een update? In de update procedure wordt beschreven dat je van alles moet verwijderen. Maar dat is link als de update niet alles terugzet. Als je blijft hangen in het opstartscherm wordt de software gewoon niet meer gevonden. Zelf nog niet meegemaakt, behalve dan bij verkeerd geupdate apparaten. Kan een beschadiging in de soft of hardware zijn. Als je geen back up hebt zou ik iemand zoeken die hetzelfde apparaat heeft en via de PC zijn systeem even kopieren op een SD card. Zelf werk ik niet met RNsoftware. Ik heb die via SDcard omgeprogrammeerd naar IGO8. Dat is makkelijker en kaarten daarvoor vindt je ook op internet. Zo kon ik bijvoorbeeld heel prettig navigeren in Nieuw Zeeland. Als je daar interesse in hebt en in staat bent zelf een SDkaartje te beschrijven, dan kan ik je misschien helpen met een kopie van mijn SD kaart. Maar als de RNhardware dood is, houdt het natuurlijk op. Geantwoord op 16-5-2017 om 21:20

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info