• In mei 2016 een RN100 gekregen voor mijn verjaardag. het systeem werkt zolang ik hem niet aan een oplader hang. dan crashed het systeem. dit gebeurt zowel aan de pc als in de auto. Iemand een idee wat ik er aan kan doen?

    Gesteld op 16-7-2016 om 19:29 in forum Roadnavigator RN100 Misbruik melden
    • nee, ik had geen update gedaan. Ik heb nu ook igo8 geprobeerd via de microSD maar daar gebeurt hetzelfde. over 2 weken op vakantie en een niet werkend systeem, balen. Nog een ander voorstel? Geantwoord op 17-7-2016 om 21:18

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • In de blauwe instelschermen via systeem instellingen kun je de USB instellen in ofwel active sync of mass opslag. Hij moet in de auto op active sync staan. Controleer dat dus eerst eens. Ik vind de term een beetje raar maar bij mij staat hij daarop en in de andere modus had ik volgens mij ook problemen. Maar die was wel nodig om via PC te kunnen werken op de RN100. Verder heb ik gewoon een dun kort usb kabeltje in de auto in gebruik. Gewoon omdat dat handiger is dan ellenlange kabel. Maar dat is dus een verouderde USB1 kabel. Er zijn 3 USB standaarden en misschien werkt het domweg niet met USB2 of 3. Dus probeer ook eens andere kabeltjes. Igo8 draait bij mij perfect en is veel fijner dan de RNsoftware. Ik ben al op vakantie en het ding heeft al ca 800 km achter elkaar perfect gewerkt. Geantwoord op 18-7-2016 om 20:52

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Valt me net in: er is wel een eigenaardigheid met uitzetten. Als ik hem bij het uitschakelen op standby zet en dan later weer inschakel heb ik ook problemen. Op een of andere manier wordt de datum tijd niet goed onthouden. Ik heb me dus aangewend om hem steeds via de software helemaal uit te schakelen. Ik meen de rode knop in het menu van 3 knoppen dat je krijgt als je de aan uit toets van de RN100 even indrukt. Elke start duurt dan wel wat langer maar ik heb geen datum tijd problemen meer waarop hij crasht. Geantwoord op 18-7-2016 om 20:59

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Heb inderdaad de usb op active sync gezet en het eerste ritje gaf geen probleem. Super bedankt voor deze goude tip. Komende dagen even verder testen maar ik ben hoopvol. En dan hop met vakantie. Geantwoord op 19-7-2016 om 09:06

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info