• Ik heb en probleem met mijn Renault twingo 1 bouwjaar 2000 als ik mijn lichten wil aan zetten de eerste stand die branden maar als ik door draai naar stand 2 heb ik geen licht en mijn faren (groot licht) schijnt ook niet wat zal dat kunnen zijn? ik heb mijn zekeringen na ge kijken en die zijn ook nog allemaal goed maar toch gaat mijn voorste lichten en groot licht niet??? Wat zou dit kunnen zijn?? Zou dit gewoon aan de knop voor de lichten op te zetten zijn slecht kontakt Mischien ik weet het niet meer kan iemand mij helpen???. En mist lichten gaan wel en achter lichten gaat ook pinkers gaan ook stoplicht gaat ook alleen mijn voorste lichten en groot licht gaan niet aub help mij mvg Marc vh

    Gesteld op 25-1-2020 om 14:22 in forum Renault Twingo I Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info