• Tzerra M 39c Plus blijft lekken bij sifon. Sifon is al maximaal tegen ketelhuis aangedrukt.

  Gesteld op 2-2-2017 om 21:25 in forum Remeha Tzerra M 39c CW5 Misbruik melden
  • bij mij ook ,daarna opgemeten aan onderzijde naar kunststof resorvoir (waar de sifon opgedrukt word nu is het goed alleen nu komt er water uit de ketel.
   iemand een idee ? Geantwoord op 6-5-2017 om 11:37

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Dan heeft U de sifon te hoog omhoog gedrukt Het veertje moet in de bovenste uitsparing vallen De sifon zit dus maar een centimeter in de ketel gedrukt . PS bij lekt de sifon ook M.Vr.G. jos Geantwoord op 30-5-2019 om 13:59

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info