• Heeft iemand (een link naar) de spelregels van wat is het?

    Gesteld op 27-9-2014 om 12:46 in forum Ravensburger 4 eerste spellen Misbruik melden
    • spelregels:De 48 kaartjes schudden en op 2 stapeltjes leggen. Plaatje naar beneden. Speelfiguur op de onderste rand van het bord (bij het hek). De jongste speler begint. Er wordt een krt genomen, bekeken en zonder dat de anderen kunnen zien wat erop staat voor zich op tafel gelegd. Tegen de tegenstander wprdt nu gezegd: Ik zie, ik zie wat jij niet ziet. De tegenstander raadt nu, door zo weinig mogelijk vragen te stellen, wat het gezochte plaatje is. De tekeningen op de krtjes staan ook op het bord dat als hulpmiddel zal dienen. Je mag niet rechtstreeks naar het plaatje vragen, maar vragen stellen zoals; is het een vogel , is het een plant enz.Bij elke vraag schuif je het speelfiguurtje op en als je bovenaan bent moet je weten wat het plaatje is.Raad je het niet, dan begint de volgende te raden en schuift het figuurtje weer van het hek naar boven. Er zijn 15 rondjes aan gegeven, d.i ook het aantal vragen p.p.Kan je het plaatje raden, dan krijg je het. Wie na een aantal rondes de meeste krtjes heeft is winnaar. De functie van de witte speelsteen is niet duidelijk.
      Geantwoord op 1-4-2015 om 22:41

      Waardeer dit antwoord (8) Misbruik melden
    • Ik heb dit spel gekregen en er zat geen handleiding in. Ik heb op deze site nog een korte omschrijving van het spel gevonden. Klik op deze LINK
      Alleen zit er bij mij een dobbelsteen in het spel. Heeft iemand enig idee wat je met de dobbelsteen moet doen? Geantwoord op 2-5-2016 om 10:32

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Ik heb dit spel gekregen en er zat geen handleiding in. Ik heb op deze site nog een korte omschrijving van het spel gevonden. Klik op deze LINK
      Alleen zit er bij mij een dobbelsteen in het spel. Heeft iemand enig idee wat je met de dobbelsteen moet doen? Geantwoord op 2-5-2016 om 10:32

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info