• ik heb zaterdag een hometrainer HM6105M in de Aldi gekocht.
    ik heb deze volgens plan gemonteerd, als ik nu ga trappen krijg ik telkens tok, tok, tok, tok, heel vervelend als je dat 20min moet horen.
    wat zou daar de oorzaak van kunnen zijn, en is dit op te lossen.

    is er nog iemand die last heeft met de zelfde problemen of wat kan ik er aan doen

    dank voorbaat

    Pol

    Gesteld op 16-3-2014 om 10:57 in forum Rambler HM-6105M Misbruik melden
    • Mijne zegt ook tok tok tok bij elke draai aan de linkerkant. Inderdaad heel vervelend!
      Ik hoop dat iemand reageert zodat we weten wat we eraan kunnen doen... Geantwoord op 25-3-2014 om 17:49

      Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden
    • Ik heb zaterdag 14-03-2015 ook een hometrainer HM6105M gekocht, en heb het zelfde tok tok geluid. Het zal zo moeten zijn zeker daar niemand een oplossing heeft Geantwoord op 25-3-2015 om 10:15

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden
    • Ik vraag me af of iemand hier ooit antwoord heeft op gelregen? Of dit opgelost is geweest?
      Mijn toestel deed het ongeveer een klein jaar perfect, tot nu plots ook die tok verschijnt. Geantwoord op 27-1-2016 om 08:58

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Ik deze ook hometrainer ook gekocht in 2016 en had van de eerste trap al die tok tok geluiden.
      Is intussen de oorzaak bekend?? Geantwoord op 5-5-2016 om 10:40

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • Ik heb ook al jaren zo een home trainer, en als die juist goed staat, dat alle vier de steunpunten goed vast op de grond staan, zal het waarschijnlijk wel gedaan zijn. De twee voorste steunpunten kan je onderaan regelen door ze onderaan in of uit te draaien,en achteraan kan je een van de steunpunten eventueel goed vast zetten met een stukje karton, dat je zelf zo dik kan maken als je zelf wil. Ikzelf heb heel intensief alle dagen een uur op die home trainer gereden, en juist op al die jaren eens de computer moeten vervangen, voor ik weet het niet juist meer, tussen de 30 en 40 Euro. Hopelijk zijn jullie hiermee geholpen. Geantwoord op 5-5-2016 om 10:54

      Waardeer dit antwoord (8) Misbruik melden
    • Ik heb hem drie jaar geleden gekocht en ja, vandaag pas voor het eerst vanonder het doek gehaald en er op gezeten :-)
      En inderdaad een vreselijke "TOK" in het linker pedaal. Ik ga eens trachten te regelen aan de steunpunten. Maar ik geloof er niet in. Wel raar dat niemand van de klachten hier de oplossing bevestigd heeft.
      Msahc Geantwoord op 4-2-2018 om 13:13

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Ben ook de handleiding bijster, en op internet momenteel nog geen deftige gevonden. Wel een slecht ingescande. Iemand een tip voor mij. Dank voor je hulp alvast. msahc@telenet.be Geantwoord op 4-2-2018 om 13:15

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Beste.
      Wat betreft het rare geluid: gelieve u hierbij naar ALDI te begeven, je hebt wettelijk 2 jaar waarborg op dit apparaat. Aldi moet u wettelijk bijstaan met dit probleem en u hiervoor een oplossing bieden.
      Wat betreft de handleiding: Ik heb een goede handleiding destijds kunnen kopen op internet. Wie graag deze handleiding in pdf formaat wil kan deze bekomen van mij voor de luttele prijs van 5 Euro.
      Indien interesse mail mij op KinkyJim1@gmail.com.
      MVG. Geantwoord op 4-2-2018 om 15:04

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Die van mij is zeker rond de vijf jaar , en werkt nog perfect . Die home trainer moet gewoon goed vast staan . Als de vloer ongelijk is , helpt een fitnessmatje eronder leggen ook , zelfs bij een mooie gelijke vloer is dit ook goed ! Geantwoord op 5-2-2018 om 23:21

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info