• De hometrainer pas geïnstalleerd, alles zit correct in elkaar (al meerdere malen gecheckt), maar we krijgen toch de foutmelding E1. Wat nu? Zijn we te enthousiast door er meteen mee van slag te gaan en moet de hometrainer worden opgeladen of?

    Gesteld op 18-3-2012 om 19:32 in forum Rambler HM-6105M Misbruik melden
    • alles is ook korrect van mij, maar als ik instel op 1 female, grote,gewicht, age, minuten
      enz dan wil ik beginnen en alles is weer weg..
      moet je dan elke keer opnieuw alles instellen ?
      en ik kan er niet op trainen ik heb zeer aan mijn rug omdat ik die niet op een lichte steek kan zetten, het is precies alsof ik een berg op rij.........
      er is daar geen wiel aan om de steek te verkleinen, moet ook al met die computer denk ik.
      het is zeer onduidelijk uitgelegd .......
      als ik verder sukkel ga ik naar Bike
      Geantwoord op 18-3-2012 om 21:28

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • sorrie was nog niet klaar, dus als ik die steek niet op licht kan zetten ga ik naar Service Bike bellen of er eens langs rijden in Tielt want het werkt op mijn zenuwen dat ik die niet kan instellen
      maar die fout E1 heb ik nog niet gekregen.............
      mvg
      ethel Geantwoord op 18-3-2012 om 21:30

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Hallo,

      heb je een gewone telefoon ( geen gsm) anders zou ik je eens opbellen dat gaat beter dan per mail kunnen we aan de telefoon eens alles samen doorlopen?
      Ik heb die nu ook wat laten opladen, maar of het moet kan ik nergens terug vinden in de bijsluiter en dat vliegwiel kan ik niet soepel krijgen heb al verschillen de programma's geprobeerd, ik begrijp er niks van, er moet toch iemand zijn die daar een oplossing voor kent.
      Mijn ma is in het rusthuis en die gast van de Ergo zijn pa heeft er ook ene van de Aldi ik ga morgen eens vragen of hij kan vragen hoe ik die op soepel kan zetten........
      Ik woon in Ieper
      telnr is 057/360230 vandaag ben ik niet thuis morgen wel
      ik wil gerust zelf bellen ik bel toch gratis..
      mvg
      Ethel Geantwoord op 19-3-2012 om 09:32

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info