• Hoe moet ik regenhoes bevestigen? Ik heb vanalles geprobeert, maar krijg het niet voor elkaar. Op de een of andere manier lijkt het of hij niet pas. Het is de originele regenhoes.

    Gesteld op 10-11-2010 om 08:55 in forum Quinny Freestyle 4XL Misbruik melden
    • Heb je toevallig al antwoord? Wij krijgen de regenheod ook niet om het kinderwagenzitje en zitten ook met onze handen in het haar aangezien onze kleine meid uit de wandelwagen groeit en met dit weer een regenhoes onmisbaar is!!!!!!!!!! Geantwoord op 12-11-2010 om 07:32

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Ik heb nog geen antwoord, maar met wat "grof" duw en trekwerk lukt het net om hem er redelijk overheen te trekken. De kap een klein beetje omlaag duwen en dan net zolang trekken tot het lukt. Onze kleine meid blijft droog en dat is het belangrijkste.

      Ik denk dat ik eens rechtstreeks naar Quinny ga mailen. Ik houd je op de hoogte. Geantwoord op 12-11-2010 om 07:54

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Ik heb inmiddels antwoord van Quinny:

      [Het is voor mij vanuit deze positie moeilijk te beoordelen of u in het bezit bent van de juiste regenhoes, maar ik heb dit probleem nooit eerder vernomen.

      Wellicht heeft u de regenhoes van de reiswieg in uw bezit, deze past niet over de wandelwagen. De regenhoes voor de wandelwagen was destijds als accessoire te koop.Helaas zijn deze regenhoezen niet meer verkrijgbaar.

      Ik vertrouw erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. ] Geantwoord op 12-11-2010 om 14:58

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info