• Hebben juist een luchtontvochtiger quigg gekocht, aangezet en display toont 75% vochtigheid aan, draait al,een uur ,zakt qua vochtigheidsgraad maar geen water in bakje. Kan iemand eventueel zeggen hoe juist instellen van display mss dat ik daar iets verkeerd doe. Uit de klep bovenaan komt wel redelijk warme lucht. Doen we iets mis??

    Gesteld op 7-1-2020 om 18:45 in forum Quigg Luchtbevochtiger-Luchtontvochtiger Misbruik melden
    • Waarschijnlijk zit er geen koelgas op,de verdamper is in een gebrazeerd met een te hete vlam zodat het koper oververhit is en poreus is,heb ook zo een gekocht en het kasticket verloren,dus geen garantie bij ALDI. Ik koop niets meer bij aldi. P.S. de warme lucht die uit het rooster komt is van de oververhitte compressor,ik weet waarover ik spreek ,ik ben koeltechnieker.De vorige luchtontvochtiger die aldi verkocht was veel beter van kwaliteit. Deze is waarschijnlijk MADE IN CHINA. Geantwoord op 21-3-2020 om 09:45

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden
    • idd is Made in China !!!! gewoon na een paar dagen/weken naar containerpark afvoeren, IK KOOP NIETS MEER van produkten uit China !!!! ook Quigg zogezegd gemaakt in Hamburg, maar wel gemaakt in China , en erna de label van Hamburg erop kleven ….gewoon pure bedriegerij ! Geantwoord op 15-1-2021 om 13:36

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Onze geeft op display ook verkeerde waardes...zoals 78% vocht. Terwijl andere meters 58 % opgeven? Toch werkt hij verder goed. Want na een uurtje geven de andere meters 50% vocht weer. Terwijl display op 76% vocht staat. Er komt ook water in de reservoir. Heeft dus een soort van kalibratie nodig. Geantwoord op 7-11-2022 om 17:47

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info