• hallo allemaal,, ik heb een klankpatroon staafjes voor mijn stoomstrijkijzer nodig wie kan mij helpen: quigg DBS2400.09

  Gesteld op 31-3-2015 om 19:28 in forum Quigg DBS 2200-06 Misbruik melden
  • Ik denk dat U dit beter hier niet vraagt hoor. Het zit hier vol met bedriegers. Ik heb dit ondervonden. Ik vroeg ook iets en een dame zei dat zij mij kon helpen voor hetzelfde toestel. Ik betaalde en ze stuurde het op. Zij had haar geld, maar ik was der totaal niets mee. Ik schreef haar eenb mail dat ze unfair was en ik kreeg als antwoord dat ik maar moest weten wat ik er mee zou doen.
   Je zal echt beter gediend zijn bij de site waar je het kan kopen.
   Groetjes. Geantwoord op 31-3-2015 om 19:35

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info