• Klopt het dat het programma Digital Editions, nodig om Ebooks van de bibliotheek te lenen, niet werkt voor deze Ereader?? Promedia wordt iig niet genoemd in dit programma. En het lukt mij inderdaad niet een Ebook te openen, die ik eerst op mijn Mac ge download heb.

    Gesteld op 19-6-2017 om 15:13 in forum Promedia E-book reader Misbruik melden
    • Werkt zelfs perfect! !! Je moet alleen wel je laptop of wat je gebruikt aanmelden bij Adobe. Om inderdaad misbruik te voorkomen. Op de site van de bibliotheek vindt je een handleiding. En anders even googelen Geantwoord op 19-6-2017 om 18:41

      Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info