• Ik heb net een Pro Media E-reader gekocht bij de Aldi. Ik heb hem al drie keer opnieuw opgestart, maar er is nog steeds geen statusbalk bovenin het scherm te zien.
  Voor de rest doet hij het prima, maar waarom krijg ik de statusbalk niet te zien.

  Gesteld op 5-7-2016 om 16:58 in forum Promedia E-book reader Misbruik melden
  • hallo
   Ik heb de statusbalk gevonden, het zit alleen niet bovenin de balk zoals het is afgebeeld in de snelstartgids.
   Als je b.v onderin applicaties opent en je kiest dan b.v galerij dan druk je de menu knop in en houd dit even vast. Je krijgt dan een soort menu in het midden en die bedien je met de navigatie toetsen. Zo kun je ook in de bibliotheek boeken verwijderen. Geantwoord op 5-7-2016 om 18:09

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
  • Ik denk dat het inderdaad is waar ik naar op zoek was, jammer dat het zo onduidelijk staat aangegeven in de handleiding. Misschien kunnen ze dat bij Pro Media veranderen om dit soort misstanden in de toekomst te voorkomen.

   Bedankt voor jouw antwoord. Geantwoord op 5-7-2016 om 18:21

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • graag gedaan. ik ben zelf ook blij dat ik het toch nog heb gevonden ik weet alleen nog steeds niet hoe ik de sreensaver verander maar dat is niet zo erg. Geantwoord op 5-7-2016 om 18:39

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Hallo,

   is het inmiddels gelukt met een andere screensaver instellen? Bij mij lukt het namelijk niet volgens de beschrijving. Geantwoord op 6-7-2016 om 17:10

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info