• Hallo, via Aldi heb ik een e-reader PROmedia 0541 gekocht, deze bevat echter geen geheugenkaart, behoort deze er standaard bij te zitten of moet ik die zelf aanschaffen.
  Vast bedankt voor uw antwoord.

  Gesteld op 8-7-2015 om 18:47 in forum Promedia E-book reader Misbruik melden
  • Er zit standaard 4 gigabyte intern geheugen in, goed voor ruim 1500 epub ebooks. Er is een slot voor een microSD kaartje van max 32 gigabyte, maar dit kaartje wordt NIET standaard meegeleverd.

   Ik raad je ook aan om er geen gebruik van te maken. Ik heb namelijk zelf onlangs bij wijze van test 500 ebooks (epub) op het intern geheugen gezet. En er ook heel snel weer afgehaald. De ereader wordt van zo'n grote hoeveelheid titels namelijk ontzettend langzaam.

   Het beste is om je boeken-verzameling op je PC te bewaren (dan draaien ze ook mooi mee in je backup!), en zo af en toe maximaal 50 titels op de ereader te zetten. Geantwoord op 8-8-2015 om 15:53

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info