• Deze e-mail heb ik naar PROFOON verzonden betreffende de TX-800.
    Ik heb voorlopig nog geen antwoord ontvangen, ik zal het antwoord hier zeker laten weten.

    Sinds de aankoop (Aldi Belgie) en na de aansluiting heb ik een constant, tamelijk luid, storend gebrom in de hoorn v/h toestel.
    Ik heb het toestel aangesloten volgens de gebruiksaanwijzing en gebruik tevens de bijgevoegde trafo.
    Ik heb reeds een ander aansluitsnoer geprobeerd alsook een andere hoorn doch het probleem blijft.
    De trafo heb ik ook al losgekoppeld doch dit verandert niets.
    Een ander telefoontoestel op deze aansluiting geeft dit probleem niet.
    Het toestel staat nabij een computer+monitor alsook juist naast een metalen radiator v/d centrale verwarming en ik dacht ook al aan interferentie hierdoor. Het tf-toestel verder van deze apparaten verwijderd plaatsen lost het probleem ook niet op, het gebrom blijft.
    Het moet dus wel aan de TX-800 liggen.
    Ik heb het toestel nu al een tweetal maanden in gebruik en het is dus nog onder garantie doch gezien de geringe aankoopprijs vind ik het niet de moeite waard om het toestel op te sturen of bijkomende kosten te veroorzaken.
    Kan ik persoonlijk zelf nog iets proberen of ondernemen aan het toestel?
    Ik heb wel enige ervaring met electro-toestellen en kan de TX-800 waarschijnlijk zonder enig probleem openen doch dan......?
    Dat ik dan de garantie verlies vind ik niet erg.
    Ik hoop dat u me raad kunt geven want ik vind het toch een fijn en gemakkelijk toestel.
    Hartelijke dank bij voorbaat
    John Laermans

    john.laermans@telenet.be

    Gesteld op 15-11-2013 om 07:27 in forum Profoon TX-800 Misbruik melden
    • @learmans. Ja, u bent de zoveelste die in dit aftandse apparaat bent getrapt. Helaas gaat men pas zoeken op internet als men problemen heeft.
      Ik gebruik dit toestel zonder spanningsvoorziening. Het werkt dan wel op het Nederlandse KPN-net, maar er komt niets op het scherm te staan. Je kunt wel nummers programmeren voor direct kiezen met of zonder M+. Bij het instellen van die nummers heb je dan wel weer die spanningsvoorziening nodig maar daarna kun je het afkoppelen en blijven de nummers er in staan.
      Jaap Geantwoord op 15-11-2013 om 09:39

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info