• hoe kan ik de beltoon aanpassen

    Gesteld op 1-5-2013 om 15:04 in forum Profoon TX-800 Misbruik melden
    • Beste,
      Ik heb zopas eenzelfde probleem aangegeven. In plaats van "luid, normaal, stil" zijn er volgens mij 3 mogelijkheden: STIL, STILLER, STILST.
      Deze schakelaar is gewoon overbodig.
      Ik probeer nu te weten te komen hoe ik een extra bel kan verbinden aan het toestel.
      jpdepaepe Geantwoord op 2-5-2013 om 09:56

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Als u de extra stroomvoorziening aangekoppeld heeft moet de Profoon TX800 in de hardste stand een oorverdovend lawaai maken. Het lijkt meer op een sirene dan op een bel.
      Is het geluid niet genoeg dan kan men alsnog een extra telefoonbel op de telefoonlijn aansluiten b.v. de Profoon ETB12 Telefoonbel. Let wel dit apparaat belast de telefoonlijn en brengt het maximaal aan te sluiten toestellen van 4 naar 3.
      Jaap Geantwoord op 2-5-2013 om 12:02

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • @depaepe
      Ik lees nu pas dat u de telefoon aan USB heeft gekoppeld. De spanning van USB is te laag om het waarschuwingssignaal te voeden. De TX-800 is voor aansluiting aan het oude (analoge, Nederlandse) telefoonnet en niet voor USB-koppeling. Dit geldt dus ook voor een extra bel die ik geadviseerd heb.
      Jaap Geantwoord op 2-5-2013 om 13:12

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info