• Bij mijn GSM profoon PM-692 werkt alles naar behoren ...
    Maar berichten versturen gaat helemaal niet (steeds komt het bericht : verzenden mislukt.
    Wat moet ik doen ?
    teruggeven en geld terug ? (nog in waarborg bij Aldi).
    Graag suggesties.

    Gesteld op 20-2-2012 om 20:08 in forum Profoon PM 692 Misbruik melden
    • Aldi is soms een triestig gedoe ik kocht een autoradio ( MEDION ) en 3 jaar waarborg maar 11 maand en stuk , ik naar ALDI 2 vrouwen aan telkasten gelukkig heb in nog iemand gevonden maar haar woorden ja wij verkopen dat en gedaan moest naar Nederland bellen en na maanden kwam er eindelijk een pakjesdienst met een nieuwe . Geantwoord op 1-6-2013 om 22:00

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Aldi is soms een triestig gedoe ik kocht een autoradio ( MEDION ) en 3 jaar waarborg maar 11 maand en stuk , ik naar ALDI 2 vrouwen aan telkasten gelukkig heb in nog iemand gevonden maar haar woorden ja wij verkopen dat en gedaan moest naar Nederland bellen en na maanden kwam er eindelijk een pakjesdienst met een nieuwe . Geantwoord op 1-6-2013 om 22:01

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

    • In het menu instellingen bij de berichten staats het servicecentrum nummer van de provider waarschijnlijk niet goed ingevuld waardoor er geen verbinding kan worden gelegd met de provider.
      dit kan het nummer van proxuimus,base of mobistar of ander zijn.
      Geantwoord op 14-9-2014 om 02:09

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info