• ik wordt regelmatig gebeld door ongewenste nummers. Hoe blokker ik deze telefoonnummers.

    Gesteld op 22-2-2022 om 07:26 in forum Profoon PM-595 Misbruik melden
    • Heeft waarschijnlijk ermee te maken dat de senioren gsm's, zoals de PM595 gebruik maken van het verouderde 2G-netwerk. KPN sluit vanaf 2025 dit netwerk af en verzoekt hun klanten om een 3- of 4G-netwerk toestel aan te schaffen.
      Moeder van 79 wordt ook regelmatig gebeld. Ik heb met haar afgesproken dat zij zich geen enkel telefoontje aanneemt; ze gebruikt de telefoon nu alleen wanneer ze zelf wil bellen. De telefoonnummers van alle bekenden staan in haar contactenlijst, zodat ze deze kan herken. Allen die zij niet herkend worden geweigerd. Instantie die haar willen bellen, weten dat ze met mijn nummer (mantelzorger) moeten contacteren. De leverancier (Fysic) beveelt mij aan om het model F20 aan te schaffen. Deze gsm is geschikt voor het huidige 3G/4G -netwerk. Verder kunt u ongewenste telefoontjes via bel-me-niet registratie ondervangen door u simpelweg uit te schrijven voor marketingdoeleinden (bel-me-niet.nl). Ondanks deze maatregelen waarschuwen de banken ons ook waakzaam te zijn voor criminele scammers en hackers die met gladde praatjes geld proberen af te troggelen. Laat u goed informeren door mensen die u vertrouwt! Overigens zijn de meeste smartphones uitgerust met een blokkeerfunctie bij ongewenste telefoonnumers. Wanneer u dagelijks wordt gebeld door ongewenste nummers is het overwegen waard om over te stappen naar een smartphone. Geantwoord op 22-2-2022 om 13:22

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info