• Ik heb vandaag de Broodbakmachine binnen gekregen.

  In verband met de CORONA VIRUS en ik met mijn gezondheid een verhoogt risico loop heb ik deze broodbakmachine gekocht dan hoef ik voor brood de deur niet meer uit. Ik heb alles in huis dus aan de slag.

  Ik was heel enthousiast en stond te popelen om te beginnen. De handleiding is afgedrukt op 1 groot vel papier waar je een vergrootglas bij nodig hebt om het te kunnen lezen.

  Gelukkig kon ik de zelfde beknopte beschrijving ook downloaden van het internet. Jammer, alleen de basic beschrijving van de knoppen en de programma's.
  Geen basis aanwijzing hoe je een brood moet bakken.

  Op het internet is heel veel informatie te vinden. Ik houd niet van op Op de bonnefooi iets te gaan doen ik heb graag instructies.

  Ik zou graag precies willen weten hoeveel meel en hoeveel water en hoeveel gist, zout ik nodig heb.

  Moet er zo bezuinigt worden op dit product dat er niet een klein boekje desnoods een paar aan elkaar geniete blaadjes papier vanaf kon met de basis informatie?

  Gelukkig las in de comments hier al wat informatie.

  Gesteld op 29-3-2020 om 10:03 in forum Princess 152007 Homemade Deluxe Misbruik melden
  • Via dehandleidingvan onze oude broodbakmachine, kon ik receptenmaken, daar zaten ze bij. Ook van Princess. Google op handleiding princess EN 1935. Staan allemaal recepten in. Geantwoord op 14-6-2020 om 09:00

   Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info