• Ik las in de handleiding van dit pride zolar model op blz 11 het volgende;
    gekopieerd overgenomen uit deze handleiding de volgende teks;
    -----------------------------------------------------------------------------------------
    GEWICHTSBEPERKINGENUw scootmobiel heeft een maximum gewichtscapaciteit. Bekijk de specificatietabel voor deze limiet.Hou er rekening mee dat dit het gewicht is van de bestuurder samen met alles wat op en aan de scootmobiel hangt.VERPLICHT! Zorg ervoor dat u de voorgeschreven gewichtscapaciteit van uw scootmobielniet overschrijdt. Als de gewichtscapaciteit overschreden wordt, vervalt hierdoor uw garantie. Pride stelt zich niet verantwoordelijk voor verwondingen en/of beschadigingen aan eigendommen als gevolg van het niet naleven van gewichtsbeperkingen.

    --------------------------------------------------------------------------------

    Maar waar staat dan dit speciefieke ,, specificatietabel ,, voor de gewichtsbeperkingen tabeldan eigenlijk? want volgens mij onbreekt dit specificatietabel geheel en totaal in de handleiding op internet/online als in de bijbehorende geprinte of kopie versie?
    Dan is dit toch wel een gebrek/leemte in de vermelding en niet deugelijk en ook niet te traceren en niet redelijk om dit te laten ontbreken? of heb ik iets niet goed gezien en is het aan mijn visie en ogen ontsnapt en heb ik er niet goed opgelet?, is dit dan aan mij voorbij gegaan?

    Kunt u mij dan dit tabel en of specificatietabel dan alsnog laten doen toekomen of waar het dan wel staat vermeld?

    Met vriendelijke groet
    R,K uit H.

    Gesteld op 20-10-2023 om 11:42 in forum Pride Zolar Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info