• Tijdens het rijden stopt de scootmobiel ineens. Zodra het contactsleuteltje is verwijderd en terug gezet is dan contact aan dan rijdt hij weer! Na een tijdje weer hetzelfde, soms kort , soms na iets langere tijd. Accu S geven aan vol te zijn. Rarara wat is hier aan de hand?

    Gesteld op 22-6-2014 om 13:53 in forum Pride Luna Misbruik melden
    • Ik had een scoot( Winner ) die spontaan stopte, terwijl ik "vol gas"ging. Levensgevaarlijk dus.

      Bij mij hebben ze het sleutelcontact dingetje vervangen. dat was na jarenlang gebruik kapot gegaan, en bij de kleinste aanraking van de sleutel hield de scoot er dus mee op, dit komt vaker voor bij scoots
      Geantwoord op 22-5-2015 om 16:10

      Waardeer dit antwoord (20) Misbruik melden
    • Mijn scootmobiel de carpo 4 Ltd sta ineens stil als ik hem in zijn achteruit Zet
      Doe hij niets na een paar keer de scootmobiel op en neer getrokken rij hij weer
      Dit gebeurd regelmatig accu’s zijn altijd vol opgeladen
      Geantwoord op 8-11-2022 om 22:47

      Waardeer dit antwoord (13) Misbruik melden
    • Weet er geen antwoord op maar de shopryder die ik heb deed t ook ieder keer stoppen en dan draai je aan t snelheids knopje en je draait de sleutel om rijd hij weer in de hoop dat t niet weer gebeurd.En hij is voor dat euvel al weggeweest 2 weken alles nieuwe accu display.Stond stil op oversteek.Dus hoop dat t nu goed gemaakt wordt heb de zelfde merk al 16 jaar ingebruik op de camping nog nooit wat mee gehad. Geantwoord op 10-11-2022 om 09:59

      Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden
    • Goedemorgen ik heb een vraag over de scootmobiel luna pride mijn accu is vol maar als ik een meter rij dan blokkeert hij en als ik dan de sleutel er uit haal en dan weer terug stopt dan doet hij het weer een meter en dan blokkeert hij weer wat kan het probleem zijn mvg ad ?? Geantwoord op 22-5-2023 om 11:49

      Waardeer dit antwoord (15) Misbruik melden
    • Mijn volt blokjes gaan heel vlug weg na 500mtr de eerste na 2km de tweede dan zet ik contact uit en aan he’d ik weer 7blokjes kan dan 2,5km rijden voor het eerste blokje weg. Accu 90amp 1 maand oud scootmobiel carpo 4 Geantwoord op 23-2-2024 om 11:22

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info