• Ik heb eergisteren deze tablet gekocht en hem geïnstalleerd. Alles werkte perfect en na het instellen van de wifi verbinding heb ik een aantal apps gedownload. Vandaag zette ik de tablet aan en kreeg ik alleen een beginpagina van Polaroid met 3 bewegende puntjes, waarna de tablet niet verder opstartte.
    Nadat ik de tablet heb gereset start hij weer normaal op maar heb ik geen wifi-verbinding meer.
    Bij de instellingen, onder draadloos en netwerken, lukt het mij niet meer om de wifi aan te zetten. Wanneer ik de schuifknop bij Wifi naar "aan" verschuif verschijnt er in het scherm "Wifi inschakelen" maar er gebeurt verder niks. Met andere apparaten krijg ik wel verbinding met mijn wifi-netwerk.
    Weet iemand hoe dit probleem is op te lossen?

    Gesteld op 27-4-2014 om 20:46 in forum Polaroid MID1028 PNE02.133 Misbruik melden
    • ik heb daarnet mijn tablet naar fabrieks instellingen terug gezet hiermee deed de wifi het weer, mijn tip gebruik de reset knop niet hiermee schakel je de wifi ontvanger uit. mijn tip als hij vast blijft hangen op het scherm met de polaroid reclame en de 3 puntjes gewoon de tablet op de normale manier uit zetten en weer aan hiermee los je dat probleem ook op ik hoop dat dit u helpt mvg percydevries - percydevries@hotmail.com mocht u nog een vraag hebben Geantwoord op 30-4-2014 om 13:53

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Ik zit met het zelfde probleem, alleen start hij nu helemaal niet meer op tweede scherm blijft maar laden. heeft iemand dit probleem ook.
      Ik heb al gebeld met het nummer wat op de doos staat en moest een formulier invullen en zou dan reaktie krijgen, tot op heden nog niets gehoord.
      graag zie ik reakties tegemoet Geantwoord op 26-11-2014 om 16:23

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info