• Mijn Polar M 400 laat vaak niet de juiste hartslag zien, soms - - en vervolgens heel hoog en dan 33%. Batterijen van zowel mijn band als harloge zijn oke. Meerder keren gereset maar blijft dit doen redelijk frustrerent. Heeft iemand hier ook al mee te maken gehad en hoe heeft u dat opgelost?
    Alvast bedankt,
    Mvg,
    Angelique.

    Gesteld op 19-6-2020 om 20:43 in forum Polar M400 Misbruik melden
    • Ik heb hetzelfde probleem. Alles opgestuurd naar Polar en daar is alles ok. Bij mij doet hij het niet en het probleem zou kunnen liggen in het hartfibruleren. Kan ook geen fitness test doen, wordt telkens afgebroken omdat de band niet nat genoeg is. Geantwoord op 31-8-2020 om 18:27

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Ik heb hetzelfde probleem met Polar Vantage M. Gewoon aan het wandelen (hartslag ongeveer 90) en opeens als een raket een heel hoge hartslag aanduiding (bv 154). Alleen tijdens langere fietstrainingen van bv. 2u lijkt het correct. Bij het lopen blijft de hartslag dikwijlsgewoon hangen op een hogere aanduiding. Zeer onbetrouwbare snelheidsaanduidingen bij bloklopen ook. Bij gelijk tempo varieert het aangegeven tempo op mijn horloge voortdurend. Gokken dus hoe snel je in werkelijkheid loopt. Ik heb overwogen om een fitcoach uurwerk of zo er bij te hangen om een correcte snelheid te kunnen aflezen. Ik heb 230 euro betaald voor de Polar. Indien het niet zo duur was lag die al lang in de prullenbak. Spijt dat ik geen Garmin kocht... Geantwoord op 2-12-2020 om 13:25

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • Ik heb precies hetzelfde. Rustig gewandeld en voel me helemaal oké! Hartslag blijkt mega hoog te zijn geweest. Ik maakte me al zorgen om mijn hart. Ben wel blij dat ik dit hier lees! Geantwoord op 2-1-2022 om 15:32

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Als je hartritmestoornis hebt dan werkt je apparaat niet zoals het moet, Ik heb hierover contact opgenomen met Polar en die vertelden me dat als je hartritmestoornis hebt het apparaat niet werkt. En mijn vraag waarom ze dat dan niet vermelden in de beschrijving kreeg ik als antwoord dat ze dan veel minder apparaten met hartslag zouden verkopen. Geantwoord op 24-1-2022 om 17:47

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info