• mijn PocketBook Touch HD 3 gaat niet meer aan, ook na opladen niet. Knopje indrukken en geduld hebben doet niets, knopje langer ingedrukt houden heeft ook geen effect, het knopje heel in gedrukt houden en er gebeurd nog steeds niets. De reset die ik online vond (knopje voor en achteruit tegelijk indrukken met powerknop) werkt ook niet.
    Ik heb geprobeerd de reader aan mijn pc te hangen maar hier gebeurd ook niets, pc is niet instaat de reader te zien/lezen.
    Vanmorgen gewoon nog kunnen gebruiken zonder problemen.

    Gesteld op 27-6-2021 om 16:13 in forum Pocketbook Touch Lux 3 Misbruik melden
    • De oplossing gevonden :
      Sluit de pocketbook met usb kabel aan op PC. Druk de on/off toets 15-20 seconden in en de pocketbook gaat weer opstarten.
      Lukt het niet met kabel op PC dan kabel op oplader en dezelfde handeling uitvoeren.
      De eerste oplossing werkte bij mij (eindelijk) perfect.
      Geantwoord op 23-3-2022 om 21:53

      Waardeer dit antwoord (30) Misbruik melden
    • Na veel verschillende dingen geprobeerd te hebben lukte het met reader aangekoppeld aan laptop, moest wel paar keer usbpoort wisselen. Geantwoord op 20-7-2022 om 13:55

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden
    • De mijne ook op vakantie vast gaan hangen, van alles geprobeerd ook aan de pc gehangen maar niet meer aan de gang te krijgen. Geantwoord op 9-8-2022 om 23:25

      Waardeer dit antwoord (8) Misbruik melden
    • Ik had exact hetzelfde probleem als OP - hij ging niet meer aan - en had eender gereageerd (ik had m een weekje niet gebruikt, maar hij was net opgeladen en daarvoor prima gewerkt). Na wat zoeken kwam ik op YouTube de "reboot" oplossing tegen en die is gelijk aan deze: pocketbook aan je pc of laptop hangen en dan 20 sec aanknopje ingedrukt houden. Ik dacht eerst dat het niet werkte, maar na 5 seconden ging hij opeens aan! Hallelujah.
      Nu is hij de software aan het updaten. Ik hoop dat deze onzin niet meer voorkomt zeg. Geantwoord op 26-8-2022 om 18:21

      Waardeer dit antwoord (14) Misbruik melden
    • Ik heb hetzelfde probleem en hoorde dat het verholpen kan worden door de interne batterij te vervangen. Ben daar nu naar opzoek Geantwoord op 2-2-2023 om 20:30

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Bij wilde het ook niet meer aan na opladen. Ik heb geen laptop meer dus kon dit niet doen. Heb ik het aangekregen door aan de oplader en dan het knopje 20sec ingedrukt te houden. En opeens ging het aan. Geantwoord op 13-4-2023 om 22:36

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Ik moet het apparaat aanzetten met de usbkabel die aan de lader ligt, dan floept hij aan en blijft ook aan als ik hem er uit trek zolang ik lees. Maar dus elke keer als ik wil lezen die usb kabel gebruiken en niet lezen als je buiten zit en geen stroom hebt. Misschien nog eens proberen met een powerpack…. Geantwoord op 19-4-2023 om 17:32

      Waardeer dit antwoord (7) Misbruik melden
    • Na meerder malen proberen aan de laptop en met de usb aan de stroom, lukt het helaas nog niet om hem aan te krijgen. Iemand nog een andere oplossing? Geantwoord op 1-8-2023 om 16:26

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Na veel uitproberen met bovenstaande tips lukt het me wel elke keer weer. Zelfs na 6 dagen! We heel irritant. Biedt een update uitkomst?
      Geantwoord op 7-8-2023 om 10:21

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info