• In 2011 een Plieger Dual flush compact inbouwreservoir geplaatst. Nu een lekkage van het waterreservoir, onderaan bij het kleine pijpje wat in de valpijp zit. Is dit waterreservoir apart te vervangen of moet het gehele inbouwreservoir vervangen worden?

    Gesteld op 7-1-2018 om 21:05 in forum Plieger Flash inbouwreservoir dualflush Misbruik melden
    • U zult inmiddels wel voor vervanging gekozen hebben. Ik hoop dat dat niet weer dezelfde Plieger is. Wij hebben hetzelfde probleem. Ook in jan. 2011 geplaatst. De schade is enorm. Na onderzoek blijkt een scheur in de onderzijde van het reservoir bij de valpijp een veel voorkomend probleem van deze 'bouwmarkt modellen' van Plieger. Soms na 2 of 3 jaar al. Wij wilden het reservoir vervangen maar kiezen nu voor een betere kwaliteit inbouwreservoir (bijv. Geberit) in de hoop zulke schade in de toekomst te vermijden. Geantwoord op 20-6-2018 om 21:53

      Waardeer dit antwoord (7) Misbruik melden
    • Goedendag heren klussers,
      als het buisje waar het spoelwater uit komt te lang word gehouden dan kan het reservoir scheuren.
      Vandaar je dit ook heel goed moet opmeten.
      Dit zal altijd buiten de garantie vallen.
      Sommige hebben een aanslag in het buisje zitten wat aan het reservoir zit, is het buisje dan te afgezaagd dan is de aanslag weg en ook is er dan geen garantie te verhalen.
      Geantwoord op 2-12-2018 om 13:10

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info