• Dab scan geeft steeds no signal, iemand die daar de oorzaak van weet

    Gesteld op 8-12-2018 om 17:44 in forum Pioneer X-HM36D Misbruik melden
    • Dat kan zijn, omdat u b.v. de set op een plek heeft neergezet waar net geen ontvangst mogelijk is. Het kan ook aan de antenne liggen. Speel even hiermee. Verleg deze eens en zie dan of er op dat moment wel ontvangst is. Bij mij is het verder nog eens per zender wisselend hoe de ontvangst is. Radio 5 ontvangt b.v. veel zwakker dan een meer lokale zender. Succes! Geantwoord op 9-12-2018 om 12:47

      Waardeer dit antwoord (10) Misbruik melden
    • Klopt, heb gisteren het bijgeleverde antennedeel heel strak in de hoogte gehouden en toen kreeg ik heel even klein scanresultaat. Antenne blijkt dus veel te licht. Waarom wordt er bij een product van die prijsklasse geen deftig ontvangstmateriaal bijgeleverd. Moet ik nou echt op zoek naar een extra antenne die 30 meer levert? Ik ga echt geen extra kosten meer doen, Pioneer is bij de beste van zijn soort maar hier laten ze toch een steek vallen. Ik zou het product dus niet aanraden.
      Ter volledigheid dien ik wel bij te voegen dat het internetradio- gedeelte en de tunein wel prima werken, maar daar volstaat de gewone dab-versie (zonder internet)niet, daar heb je minstens dab+ voor nodig.
      Heb ik dus spijt van mijn aankoop? Ja, want er zijn goedkopere soortgenoten die me bieden wat de Pioneer mij biedt. Geantwoord op 9-12-2018 om 13:20

      Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden
    • Ik heb het nog gesignaleerd, en jammer voor Pioneer, ik zou dezelfde aankoop NOOIT meer doen. Heb dit in vertrouwen aangekocht, daar onze TV wel een Pioneer is. Maar deze miniketen is een slecht product. Om nog maar niet van de problematische "preselecties" te spreken !! Of mag men een goede werking er niet meer van verwachten. Geantwoord op 9-12-2018 om 14:10

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden
    • Hallo, bel gerust met de klantenservice van Pioneer. Ze hebben weliswaar een Duits nummer maar je wordt in het Nederlands te woord gestaan alsmede keurig, vakkundig geholpen door met name Sylvio; zo is mijn recente, positieve ervaring. De telefoonnummers zijn
      0049 89 217049726
      (Sylvio) /
      0049 89 217049790
      (alg.nr.). Veel succes en vr.gr. Geantwoord op 9-12-2018 om 14:59

      Waardeer dit antwoord (9) Misbruik melden
    • Ik had het zelfde,maar je kan hem met een stereo kabel op je KPN of ander kastje aansluiten.
      Je moet dat kastje dan wel aanzetten dat was ik dus vergeten. Nu doet hij het perfect.
      Geantwoord op 15-12-2018 om 08:23

      Waardeer dit antwoord (7) Misbruik melden
    • Ik heb een Caliber Autoradio die op DAB continu No Service aangeeft.
      Antenne DA extra gekocht en resultaat is no steeds slecht No Service.
      Beter géén Caliber Autoradio kopen. Geantwoord op 29-6-2023 om 13:25

      Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info