• Elke keer ik alle zenders heb vastgezet, en doe het contact van de wagen uit en daarna terug aan vraagt de radio terug om de radio in te stellen.Weet iemand hoe dat komt en hoe ik het kan vastzetten dat ik niet telkens alles opnieuw moet instellen ook al bevestig ik elke keer raar?

  Gesteld op 27-6-2014 om 10:30 in forum Pioneer DEH-P55BT Misbruik melden
  • het heeft te maken met je memorie , en je moet achter de rode met de gele verbindenen de gele met de rode dan kun je instellen en blijft het in het geheugen staan , en ook de radio gaar vanzelf aan en uit bij het omdraaien van het contactslot
   Hans
   Geantwoord op 1-9-2015 om 15:12

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info