• Van het een op het andere moment heb ik heel slechte radio-ontvangst. Weet iemand raad.
  De antenne zit nog wel achterin de radio.

  Gesteld op 10-2-2014 om 13:52 in forum Pioneer DEH-6400BT Misbruik melden
  • Sinds een maand heb ik de deh6400bt en ook is de ontvangst slecht. Veel geruis en weg vallen. Tevens vind ik dat de PI zoek functie erg laat of helemaal niet reageerde. Antenne zit in de voorruit geïntegreerd. Heb je al antwoordt gehad kan geen reacties vinden.
   Gr. R.v.d.Berg
   Geantwoord op 28-5-2014 om 00:48

   Waardeer dit antwoord (15) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info