• Ik heb op mijn Pionier F930bt een nieuwe versie geïnstalleerd inclusief de snelheid camera's (apart geïnstalleerd), maar krijg deze camera's niet in beeld. kan wel bij installatie keuzemenu de camera's aan of uit zetten, maar dat staat al op aan. Wie weet wat ik misschien fout doe?

    Gesteld op 30-8-2016 om 17:19 in forum Pioneer AVIC-F930BT Misbruik melden
    • Hoi heb t ook al een keer gehad.
      Even met een platte schroevendraaier in t SD kaart slot en dan even goed heen en weer wrikken .
      Wees niet bang er kan niets kapot gaan.
      Als je dan de camera selecteert zal je eerst ruis zien nu flink door blijven wrikken tot t beeld scherp word. Succes met vriendelijke groeten nina Geantwoord op 30-8-2016 om 18:04

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Bedankt voor uw goede raad. Eerst lukte het niet maar toen ik de platte schroevendraaier verving door een houten staak en die met een voorhamer dwars door het scherm joeg gaf hij uiteindelijk de geest! Geantwoord op 30-8-2016 om 23:06

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • Rij gewoon even Langs een pioneer dealer.
      Heb ik ook gedaan toen ik problemen had,was mijn security code kwijt.
      Was zo opgelost en koste mij Niets.service zeiden zij.
      Succes Geantwoord op 31-8-2016 om 00:29

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info