• Ik heb een pioneer avic f20bt. Ik heb een probleem met de menu items in verschillende menu's in het menu instellingen heb ik 4 van de 6 menu items "greyed out" ik kan ze dus niet kiezen. De belangrijkste is daar de systeem instellingen. Ik kan dus niet de tijd aanpassen e.d.
  In het navigatie menu mis ik op dezelfde wijze het "adres" item, en kan ik dus niet de reis bestemming invullen. Is er iemand die dezelfde problemen heeft of heeft gehad en er een oplossing voor heeft gevonden?

  Gesteld op 10-11-2016 om 21:06 in forum Pioneer AVIC-F920BT Misbruik melden
  • Goedemiddag, heb hetzelfde probleem als u, heeft u er al een oplossing voor gevonden? Hoor het graag arnekleefman@planet.nl, bedankt! Geantwoord op 12-2-2017 om 13:33

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
  • Helaas.. Ik heb wel een vermoeden maar dat moet ik nog nakijken. Meestal kom ik wel in die menu items als ik de sleutel alleen op contact zet en de motor nog niet is gestart. mogelijk blokkeert de firmware die items als de motor draait, dus als er gereden kan worden.. Maar dat zou eigenlijk niet de bedoeling moeten zijn! Je moet ook als je aan de kant van de weg stil staat een nieuw adres in kunnen geven en zo... Als dat het is, dan moet de radio anders aan worden gesloten zodat die niet weet of de motor draait. Laat svp weten of dit helpt, ik moet het nog nakijken of dat helpt...
   Geantwoord op 13-2-2017 om 14:09

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info