• Hallo, ik heb op 3 manieren getracht de gegevens van mijn systeem op zowel een usb stick alswel een minisd kaartje alswel een externe harddisk te krijgen, ik kan op sync drukken tot ik een ons weeg maar er gebeurt in alle gevallen totaal helemaal niets !!!! om radeloos van te worden al jaren tom tom gehad nooit een probleem maar dit systeem ik krijg het niet voor elkaar ??????
    Indien iemand mij wijzer kan maken hoe het dan wel moet graag !!!

    John

    Gesteld op 29-11-2015 om 11:06 in forum Pioneer AVIC-F860BT Misbruik melden
    • Beste John,

      Kijk op het antwoord van 30/10/2015 van Jan van Wijgert heb dit ook gevolgd en inderdaad het werkt. Gebruik wel een lege USB stick van min 8GB, eerst in de auto en daarna in je pc want het werkt alleen met een USB stick. Bij mij lukte het ook eerst niet en met deze beschrijving wel. Succes. Geantwoord op 29-11-2015 om 13:41

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info