• ik heb zonet een achteruitrijcamera aangesloten op mijn Pioneer Avic D3. De gele tulpkabel van de camera is aangesloten op "rear view camera in" achter de pioneer (bruine aansluiting).
    De stroom is afgetakt van de kabel van het achteruitrijlicht.
    So far, so good...... maar bij schakelen naar R krijg ik geen beeld. De instelling bij Camera staat nochtans op ON en Polarity heb ik al afgewisseld van Battery naar Polarity.... echter zonder resultaat.
    Bij V Adjust kan ik wel Brightness,.... ed afstellen (op dat moment heb ik wel zicht achteraan, dus de camera is zeker niet stuk). Ook als ik in het NAV MENU de Drivers Mode in ACHTERAANZICHT zet krijg ik beeld als ik de versnelling in achteruit plaats....
    Mijn probleem is dus; hoe komt het precies dat mijn systeem niet automatisch overschakelt naar camera beeld als ik de versnelling in achteruit plaats..... Scheelt dit aan een instelling in de Pioneer of is dit eerder een foute aansluiting ergens?
    Wellicht een techneut die weet wat moet gebeuren.??

    Gesteld op 18-12-2015 om 18:41 in forum Pioneer AVIC-D3 Misbruik melden
    • Heb je ook de stroom draad van de radio zelf op je achter uit aangesloten ?

      je moet dus de plus van de camera aansluiten op de achteruit maar ook een draad van de radio zelf op de achteruit !! Geantwoord op 2-9-2016 om 19:32

      Waardeer dit antwoord (19) Misbruik melden
    • Ik heb het probleem dat de camera wel werkt maar als ik de auto uit R haal krijg ik gewoon zwart beeld, dus ik tik op het scherm en na 10sec zet die automatisch terug naar camera dus het zwarte scherm zonder dat de wagen in R staat ?? de reverse aansluiting van de radio is wel nog niet aangesloten op de achteruit. Geantwoord op 4-7-2020 om 18:07

      Waardeer dit antwoord (9) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info