• Pinnacle 23 basisuitvoering heeft geen mogelijkheid het geluid in- of uit te faden.Dit probleem,eigenlijk tekortkoming van het programma heb ik Corel,de leverancier van pinnacle, gemeld. Zij antwoorden,dat dit alleen Na verschillende keren contact te hebben gehad,zeggen zij dat ik de enige ben die deze klacht heeft over de tekortkoming en hun produkt niet gaan herprogrammeren!
    Het vreemde is,dat hun eigen videobewerkingsprogramma deze mogelijkheid gewoon wel heeft,wat de vroegere pinnacle ook had.met andere woorden,ze draaien pinnacle de nek om ten gunste van hun eigen produkt.Niet kopen is mijn advies.Slecht produkt,slechte ondersteuning.

    Gesteld op 24-3-2020 om 20:41 in forum Pinnacle Studio 23 Misbruik melden
    • Als reactie kan ik je geven, dat ik dit probleem al had bij Studio 21. Bij contact met Corel bleek, dat alleen de duurdere versies dit kunnen, dus eigenlijk alleen de ultimate versie. eerst lokken ze je dus met een leuke aanbieding, maar uiteindelijk ben je toch duurder uit met de ultimate versie. Geantwoord op 22-8-2020 om 14:44

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • meerdere keren heb ik Pinnacle op precies dezelfde tekortkoming gewezen.Dus je bent absoluut niet de enige.De botte weigering van pnnacle wijst erop dat corel de pinnacle produkten zachtjes de nek omdraait ten gunste van hun eigen programma,dat de goede funkties van pinnacle over heeft genomen.Maar zolang ze via leugenachtige praktijken pinnacle kunnen verkopen en een eigen merk laten concurreren ontvangen ze 2 x en beheersen ze de markt,een eenvoudige laag bij de grondse verkooptruc,die je alleen van colporteurs zou verwachten. Geantwoord op 26-8-2020 om 12:09

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Sowieso heeft deze versie niet veel meer van het oorspronkelijke Pinnacle. Veel ingewikkelder en moeilijker te begrijpen. Ik denk dat ik het niet meer ga gebruiken en verder doen met mijn versie 15(Sudio) van Pinnacle, Ik heb nu toch een krachtiger pc aangeschaft. Geantwoord op 26-8-2020 om 12:52

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info